مو یکی از عوامل تاثیر گذار و مهم برای زیبایی و همچنین افزایش اعتماد به نفس می باشد. گاهی ممکن است که افراد به دلایل مختلفی همچون وراثت یا شرایط محیطی دچار ریزش مو شوند، و طاس گردند. بی شک از بین رفتن مو ها تاثیر زیادی بر چهره افراد دارد. روش های زیادی وجود دارند که می توان با آنها طاسی را درمان کرد. یکی از بهترین روش ها کاشت مو است. اما با توجه به اینکه این روش یک عمل زیبایی محسوب می شود، تحت پوشش بیمه های سلامت قرار نمی گیرد. بنابراین یکی از دغدغه های مهم افرادی که قصد انجام این عمل زیبایی را دارند، میزان هزینه این کار می باشد. هزینه کاشت مو تابع عوامل مختلفی است. بنابراین می توان گفت که هزینه این کار با توجه به عوامل مختلف متفاوت می باشد.
هزینه کاشت مو به چه عواملی بستگی دارد؟
از آنجا که هزینه کاشت مو ممکن است، تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار گیرد، بنابراین هزینه متفاوتی نیز دارد. عواملی که بر روی میزان این هزینه موثر هستند، عبارتند:
- میزان وسعت طاسی
- میزان تراکم مد نظر برای مو
- دارو های استفاده شده بعد از کاشت
- نوع کلینیک و پزشک متخصصی که انتخاب می کنید.
- تعداد تار های مو که به بافت سر پیوند داده می شوند.
- جنس مو که خود باعث ایجاد اختلاف هزینه هنگام کاشت می شود.
- به کار بردن مراقبت های بعد از عمل کاشت ممکن است، با هزینه هایی همراه باشند.
- استفاده کردن از روش های مختلف برای انجام کاشت که دارای قیمت های متفاوتی می باشند.
هزینه کاشت مو برای هر تار چه مقدار است؟
مانند سایر جراحی های زیبایی هزینه کاشت مو نیز تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرد. البته ممکن است، برخی از بیمه های خاص هزینه دارو های بعد از عمل کاشت را تحت پوشش خود قرار دهند. بنابراین می توان گفت که یکی از دغدغه های اصلی هر شخصی که می خواهد، این عمل را انجام دهد، میزان هزینه کاشت مو می باشد. یکی از موارد تاثیر گذار بر روی قیمت این عمل میزان گرافت های کاشته شده می باشد.
هزینه کاشت مو در روش های مختلف چه مقدار است؟
همان گونه که گفته شد، یکی از عواملی که بر میزان هزینه کاشت موثر می باشد، نوع روشی است که برای انجام این کار انتخاب می شود. روش های مختلف دارای هزینه های متفاوتی می باشند. میزان این هزینه با روش های مختلف در زیر آمده است:
هزینه کاشت مو به روش FUT
این روش یکی از قدیمی ترین روش ها برای کاشت مو می باشد. کاشت با این روش این گونه انجام می گیرد، که فولیکول ها را از پوست قسمتی که دارای مو های پرپشتی است جدا می کنند، و به قسمت طاس شده پیوند می زنند. هزینه کاشت مو در این روش ارزان تر از سایر روش ها می باشد.
هزینه کاشت مو به روش FIT
این روش یکی از روش های پیشرفته برای کاشت می باشد. در این روش پوست سر را برش نمی دهند. بلکه فولیکول ها را به طور مستقیم از بافت جدا می کنند و به ناحیه ی مورد نظر پیوند می دهند. هزینه کاشت مو در این روش به میزان تار های مو منتقل شده به ناحیه طاس شده بستگی دارد.
هزینه کاشت مو به روش ترکیبی FUT و FIT
در این روش دو تکنیک FUT و FIT را با هم ترکیب می کنند. روش انجام آن به این صورت است، که برای کاشت از روش FUT و برای برداشت از FIT استفاده می کنند.
هزینه کاشت مو به روش BHT
استفاده کردن از این روش نیازی به بانک مو ندارد. گرافت هایی که در این روش استفاده می شوند، از جا های مختلفی همچون ریش، ران، سینه و … گرفته می شوند. سپس به ناحیه ی طاس شده پیوند زده می شوند. ذکر این نکته حائز اهمیت است، که با توجه به آنکه عمق فولیکول ها در نواحی مختلف با هم متفاوت است، به کار بردن این روش نیازمند دقت فراوانی است. بنابراین می توان گفت که این روش فقط در موارد خاصی استفاده می شود. هزینه کاشت مو در این روش تابع عواملی همچون میزان گرافت های منتقل شده، پیوند مو و ناحیه ی برداشت است.
هزینه کاشت مو به روش SUT
این روش یکی از جدیدترین روش ها برای کاشت می باشد. در کاشت به شیوه SUT تمام مراحل کاشت فولیکول ها و همچنین برداشت آن ها به صورت اتوماتیکی و تحت نظر پزشک متخصص انجام می گیرد. معمولا این روش را برای کاشتن مو در جلو سر استفاده می کنند. به طور میانگین با این روش 14 هزار تار مو را می توان به ناحیه مورد نظر منتقل کرد. هزینه کاشت با این روش به عواملی همچون سطح خالی پوست، و تعداد تار های پیونده خورده بستگی دارد.
سخن آخر
به طور کلی می توان گفت یکی از از رایج ترین مشکلات امروزه ریزش مو می باشد که به دلایل مختلفی اتفاق می افتد. این مشکل در ابتدای جوانی نشانه های آن بروز می کند. یک روش دائمی و قطعی برای رفع این مشکل کاشت مو است. اما با توجه به آنکه این امر تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرد، ممکن است هزینه های بالایی داشته باشد. پس بهتر است که افراد قبل از اقدام به این کار در مورد هزینه کاشت مو اطلاعات کافی داشته باشند.